Lederlivet skal leves

apr 16, 2024 | Ledelse og Læring

Lederlivet skal leves!

Lederlivet skal leves – og udvikles. Og det sker nok bedst sammen med andre ligeværdige relationer. Netop hjemvendt efter ‘en ud af kroppen oplevelse’ sammen med ét af vores tre ledernetværk hos Refine, så er vi ret sikre på, at SAMMENHOLDET mellem ligeværdige lederrelationer gør forskellen. Til hverdag står mange af ‘vi ledere’ overfor større forventninger fra medarbejdere. Der skal sikres en klar retning, problemløsning, opfølgning og rapportering. Og sikkert meget mere. Det kræver energi. Og det kræver, at vi er tanket på af Gå-På-Mod. Netop derfor river vi en dag eller to ud af kalenderen nogle gange om året.

 

Dybe samtaler og stærke oplevelser

De ægte og dybe samtaler, der hvor vi virkelig kan lytte og hjælpe hinanden forudsætter en investering. Når vi tager afsted til et netværk, så kommer magien ikke bare af sig selv.

For tredje år i træk har vi i dette særlige ledernetværk dyrket hinanden og opnået stærke opelvelser sammen. Når vi sent ud på aftenen taler sammen om de ting, der fylder i vores lederliv. Så kommer magien. Der hvor vi hjælper hinanden. Og finder fornyet inspiration og energi til at vende hjem til en spændende og krævende hverdag.

 

Genbesøg hos Thomas Kongshøj

Netop derfor søgte vi i år tilbage til Thomas Kongshøj, der formår at skabe nogle unikke og uformelle rammer på Feddet. Vi fik tilmeld mulighed for at prøve kræfter med hans KTM og Oset elektriske maskiner i en vild Off-road og Enduro opelvelse rundt på Feddet.

 

Gør Strategi Relevant Og Konkret

Gør Strategi Relevant Og Konkret

Måske har du hørt om situationen før. Der blevet lovet guld og grønne skove, der skulle ske en masse, og det var en fed præsentation af strategien. Men der skete ikke mere. Knappe ressourcer I dag får mange sat ord på, hvad det er, vi gerne vil opnå. Der bliver...

Rasmus Steen Malmstrøm

Ledelsesrådgiver / Direktør
+45 25 35 00 01
rsm@refineconsulting.dk