Refine Er Opstået For At Hjælpe Med At Gentænke Måder At Arbejde På

aug 1, 2020 | Nyheder

Specialiseret og handlekraftig

Drømmen om at skabe en specialiseret og handlekraftig virksomhed er pludselig blevet til virkelighed. Og alligevel ikke så pludseligt. Gennem flere år har Rasmus Steen Malmstrøm set et stigende behov for at målrette sin virksomhedsrådgivning til virksomheder inden for særligt byggeriet. Derfor har Rasmus stiftet Refine Consulting.

Rasmus har en baggrund som ingeniør og har arbejdet med ledelsesrådgivning i mange år, særligt inden for byggeriet.

Vi gentænker måder at arbejde på, der frigør potentialet for den enkelte såvel som organisationen. Succesfuld implementering er konsekvensen af inddragende og fremsynet forretningsudvikling.

Vil hjælpe med at skabe struktur og effektive virksomheder

Mange virksomheder oplever vokseværk, og før eller siden bliver det nødvendigt at gentænke måder at arbejde på. Ellers dræner de manuelle rutiner overskuddet i hverdagen. Men for mange er det en næsten uoverskuelig opgave at tage fat på. Til syvende og sidst er det måske heller ikke den opgave, som ledelsen brænder mest for.

Mange ledere elsker de frie rammer, og brænder for deres fagområde. Det skal de blive ved med.

Der er nok brug for en vis mængde struktur, god ledelse og digitale værktøjer. Så for at komme i gang, og på et tidspunkt også i mål med opgaven, er der brug for en hjælpende hånd.

Det skal være forståeligt

Det hjælper bare ikke, hvis det ikke giver mening. Altså det, som de teoretiske konsulenter kommer med.

Hos Refine er vi klar over, at vi ikke kan alt. Men vi er specialiserede og dygtige inden for blandt andet strategi og forankring i hverdagen, udvikling af arbejdsgange og digitalisering såvel som ledertræning. Vi har dyb specialiseret indsigt i særligt byggebranchen. Med den ydmyghed er Refine klar til at byde sig til der, hvor vi kan skabe en værdi i øjenhøjde.

/Rasmus Steen Malmstrøm, Ledelsesrådgiver

Rasmus Steen Malmstrøm

Ledelsesrådgiver / Direktør
+45 25 35 00 01
rsm@refineconsulting.dk