Refine Er Authorized DiSC Partner

feb 2, 2021 | Ledelse og Læring, Nyheder

Refine Consulting er optaget som autoriseret partner hos Everything DiSC, A Wiley Brand. Med dette partnerskab har vi forudsætninger for at fremme den personlige selvindsigt, teamsamarbejde, konflikthåndtering, ledergruppeudvikling og meget mere. Der findes en lang række unikke værktøjer, profiler og analyser i porteføljen.

Vi glæder os til at udbrede budskabet.

Et unik sprog til selvindsigt

Hos Refine møder vi hver dag mange mennesker. Alle er unikke. Når vi skal lykkes i vores kommunikation og samarbejde, er forståelse for os selv først og fremmest afgørende. Det er dig selv, der er afsender af dit budskab. Når du forstår dig selv – og kan tolke den person, du står overfor, så sker der noget i det sociale såvel faglige samspil.

Skab mere effektive arbejdsrelationer

Everything DiSC Workplace®-profilen anvender en valideret og anerkendt model til at give brugeren indsigt i egen adfærd i arbejdsregi. Den personlige profil giver dybdegående information om personens adfærd og indeholder tips, strategier og handlingsplaner, som hjælper vedkommende med at blive mere effektiv på arbejdspladsen. Resultatet af arbejdet med profilværktøjet er mere effektive og produktive arbejdsrelationer.

Rasmus Steen Malmstrøm

Ledelsesrådgiver / Direktør
+45 25 35 00 01
rsm@refineconsulting.dk