Med Fuldtidsansættelsen Af Tobias Sættes Mere Fokus På Bæredygtighed, Dataanalyse Og Datavisualisering

nov 2, 2022 | Nyheder

Fra studiemedhjælper til fuldtidsansat

I oktober 2020 blev Tobias ansat som juniorkonsulent i Refine, mens han læste en kandidat i Økonomi og Teknologiledelse på DTU. I juli, godt halvandet år senere, afsluttede Tobias sin uddannelse på DTU, og i august 2022 tiltrådte Tobias en fuldtidsstilling i Refine som junior rådgiver.

Tobias har oprindeligt en bachelor i bygningsteknik fra Aarhus Universitet og kan nu koble sin byggefaglige viden med komplekse problemer som spænder bredt. Under sin uddannelse på DTU har Tobias arbejdet tværfagligt i spændingsfeltet mellem det merkantile og klassisk løsningsorienteret ingeniørarbejde.  

De seneste to år har jeg gennem mit studie beskæftiget mig med udvikling, implementering og driftsledelse af tekniske løsning inden for tværfaglige områder. Imens har jeg gennem min studiebeskæftigelse hos Refine øget min indsigt i byggebranchen og de muligheder der er opstået indenfor de seneste år.

En tværfaglig profil med solid ballast fra byggebranchen

I takt med en stigende kompleksitet i byggeriet skal der i disse år tages stilling til nye fagområder, som indtil for få år siden kun har haft en begrænset indflydelse på branchen. Særligt digitalisering og bæredygtighed er to emner, som branchen skal lære at forholde sig til. Dette tvinger virksomheder til at turde gennemgå strategiske udviklinger, og giver samtidig nye muligheder til de virksomheder, der har viljen til at forny og dygtiggøre sig.  

Også her kan Tobias trække på sin erfaring fra sin studietid.

På studiet har jeg arbejdet med tekniske løsninger på tværs af fagområder, og det kommer i den grad til at gavne mit arbejde hos Refine. Jeg glæder mig til, at jeg i endnu højere grad kommer til at bruge de kompetencer, jeg har lært indenfor blandt andet planlægning og problemstrukturering til at sikre effektive løsninger, implementeringer og drift af opgaver.

Siden fastansættelsen i august har Tobias beskæftiget sig med opgaver indenfor bæredygtighed, dataanalyse og datavisualisering foruden opgaver indenfor Refine’s andre kerneområder.

Rasmus Steen Malmstrøm

Ledelsesrådgiver / Direktør
+45 25 35 00 01
rsm@refineconsulting.dk